V.l.n.r.: Nico Nusselder, Gerard Niesink, Karin Boon en Wouter Nusselder.
V.l.n.r.: Nico Nusselder, Gerard Niesink, Karin Boon en Wouter Nusselder.

Intratuin Duiven trots op prijs 'beste kerstshow'

Trots namen de eigenaren Wouter en Nico Nusselder van Intratuin Duiven, bedrijfsleider Gerard Niesink en afdelingshoofd Karin Boon de loftuitingen voor het winnen van de verkiezing 'Beste kerstshow van Nederland' in de categorie 'groot' in ontvangst. Een grote prijs voor een grote show.

Een show ook die niet op een achternamiddag tot stand is gekomen. De vermaarde kerstshow van Intratuin Duiven vergt een jaar voorbereiding. Daarom verblijft Gerard Niesink de laatste week van dit jaar alweer in China om ideeën voor volgend jaar op te doen. Gerard: "Je moet blijven vernieuwen. Met twee keer hetzelfde nemen mensen terecht geen genoegen."

De recente uitbreiding van het bedrijf naar liefst 25.000 vierkante meter vloeroppervlak, bood Intratuin Duiven de mogelijkheid nog groter dan voorgaande jaren uit te pakken. De winkelroute heeft nu een lengte van bijna een kilometer. Naast een enorm assortiment wordt de kerstshow, met als thema 'Een botanisch sprookje', ingevuld op een manier waarvoor een pretpark zich niet zou hoeven schamen. De aankleding is bovendien tot in detail perfect. Gerard: "We prikkelen en vermaken mensen. Een dagje naar Intratuin is een dagje-uit."

De winnaars van de verkiezing moeten het doen met de eer. Wel zijn er 1.600 prijzen en gratis entreekaarten voor de 'Tuinen van Appeltern' verloot onder de mensen die een stem hebben uitgebracht.

Meer berichten

Shopbox