V.l.n.r.: Jos van den Borne, Tiny Buiting-de Haan, Theo van den Dam en Wim Dikker (Smoky).
V.l.n.r.: Jos van den Borne, Tiny Buiting-de Haan, Theo van den Dam en Wim Dikker (Smoky).

Programma Groessense pronkzittingen

Drie avonden op rij presenteert Carnavalsvereniging De Deurdreiers in zaal Gieling haar pronkzitting enkel met Groessense artiesten van allerlei kunnen.

Vrijdag 19 januari is de aftrap met de ouderen en schoolverlaters als publiek.

Op zaterdag 20 en zondag 21 januari zijn de avonden uitverkocht op een paar plaatsen na op zondag. Prins Gerrie (Duits) de 1e, zijn adjudant Frank Buiting en jeugdprins Evan Lentjes en -prinses Doortje Tiedink zwaaien de scepter met de leus 'Carnaval wij geven er kleur aan'.

Op het programma staan dans, muziek, sketches en buuts door: Senaat&Convent, Puur toeval, Boellie van de Boemel, Dansgroep Move On, Koos Koning, Toneelgroep 'Das mooi', Olde Raddreiers, De Fratello's, de Dansgarde en Drumfanfare EMM.

Een van de hoogtepunten is de uitreiking van een dorpsonderscheiding, die is bestemd voor iemand die zich belangeloos inzet voor de dorpsgemeenschap.

Commissievoorzitter Bertus Ebbers en presentator president Tom Lentjes hebben de touwtjes van de prokzittingen in handen en muziekvereniging St. Andries is het 'Huusorkest'.

De avonden beginnen vrijdag en zaterdag stipt om 19.30 uur en zondag om 18.30 uur. De zaal van de feestburcht gaat zaterdag open om 19.00 uur en zondag om 18.00 uur.

Kijk voor meer informatie op de website van de Deurdreiers.

Meer berichten