Voorzitter Christa Veraart neemt gift in ontvangst.
Voorzitter Christa Veraart neemt gift in ontvangst. (Foto: Marc Peeters)

Van der Eem Schoenen schenkt € 2000,- aan het Braamhuis.

Tine Essing, van de voormalige winkel Van der Eem Schoenen, heeft € 2000,- geschonken aan het Braamhuis in Zevenaar. Bij beëindigen van haar schoenenwinkel heeft ze een inzameling gehouden. Haar klanten en familie waren goed voor een opbrengst was maar liefst € 1000,-. Tine heeft dat bedrag ook nog eens verdubbeld.

Tine geeft aan dat het fijn is mensen blij te maken en dat dat haar natuur is om dat te willen doen.
ze zegt letterlijk “Het geeft een beter gevoel te geven, dan te ontvangen”. Het is, voor de in Zevenaar geboren en getogen, Tine prettig om op deze manier haar bijdrage te leveren aan haar eigen omgeving.

Het Braamhuis was een makkelijke en voor de hand liggende keuze voor haar. Dr. Braam en zijn familie waren vele jaren goede en vaste klanten in haar winkel. Maar ook het overlijden van haar broer in 2013 aan darmkanker had direct invloed op de keuze voor haar “goede doel”.

Het Braamhuis is dankbaar en blij met deze gift. Nieuwe initiatieven en de continuering van een vertrouwde plek voor mensen die in aanraking komen met kanker kost energie en geld. Naast de fantastische inzet van alle vrijwilligers zijn sponsoren zoals Tine nodig, voor het bestaansrecht van het Braamhuis.

Meer berichten