Carnaval bij KV De Griethtreejers

Vol trots kunnen wij op zaterdagavond 10 febr. weer Total Eclipse presenteren. Feesten met die handel! Net zoals afgelopen jaren een goed gevulde zaal waar nog echt carnaval kan worden gevierd.

Zondagmiddag tijdens en na de optocht kunnen mensen weer in de zaal terecht voor een gezellige familiemiddag. Springkussen voor de kids is ook weer aanwezig natuurlijk. DJ Henk van Uum zorg

Ook dit jaar kan er bij KV De Griethtreejers weer volop carnaval worden gevierd, en daarom nodigen wij iedereen uit om tijdens het aankomende carnaval in het Klompenhuus van De Griethtreejers te komen kijken.

t dan weer voor de echte carnavals sfeer. Zondag avond neemt DJ Levi weer het stokje van Henk over en knalt dan lekker de avond door.

Maan, en alle kroegen en feestplekken afgaan, en dan weer eindigen in dag fruhshoppen!! Lekker met z’n allen door de stad trekkenhet Klompenhuus van De Griethtreejers zoals het de traditie is, en Henk van Uum zorgt dan samen met X Plain dat het dak er weer af gaat, en weer tot in de kleine uurtjes kunnen hossen en polonaise kunnen dansen

Dinsdagmiddag is er weer kindercarnaval middag. Lekker hossen, springen, dansen en een polonaise! En op het einde de officiële sluiting van het kindercarnaval.

En dan…, dan zit het er weer bijna op. Nog één avondje, met een vermoeid lichaam, nog één keer feesten, nog een paar biertjes, en dan afsluiten. DJ Henk van Uum laat de mensen nog één keer carnavallen, en laat ze nog één keer die polonaise lopen. En zouden die monniken weer langs komen om een kruisje te slaan? We zullen het allemaal weer gaan meemaken.

Meer berichten