Aanwijzingen voor de acteurs.
Aanwijzingen voor de acteurs. (Foto: Video Club Duiven)

Twee Premières van Video Club Duiven

Tijdens de 3 dagen van Dickens in de Liemers 2017 zijn er video opnames gemaakt en de montage daarvan laat de Video Club Duiven zien op 12 februari.

Er zijn veel mooie sfeerbeelden gemaakt. Bijv: van het Engelse straatje, de vele kramen, de schoorsteenveger die sneeuw veegt, het optreden van diverse koren en niet te vergeten een musicalgroep. Maar denk ook aan het gezellig ingerichte paviljoen. De cliënten van het Horsterpark doen ook volop mee. Voor diegenen die niet zijn geweest is dit de gelegenheid om de sfeer te proeven en zich te wanen in de Dickens tijd.

Na het succes van onze eerste korte speelfilm, “De Steppende Rechter’’, heeft de VCD een tweede korte speelfilm gemaakt.

Deze film, “De Obsessie”, gaat over Piet die al jaren geen relatie meer heeft. Daar wil hij verandering in brengen. Samen met zijn buurman bedenkt hij hoe dit aan te pakken. Op een gegeven moment ontmoet hij een dame, van ongeveer zijn leeftijd. Er is alleen oogcontact. Piet denkt later dat hij deze dame ergens van kent. Maar hij weet geen naam en weet ook niet waar zij woont. Hij onderneemt van alles, echt van alles om haar op te sporen, maar niets helpt. Hij raakt zijn baan kwijt, ook zijn lease auto en moet zijn huis verkopen. In het casino probeert hij zijn financiën weer op orde te krijgen, maar het is geen succes. Piet komt nog verder in de schulden. En hoe het afloopt?

De Video Club Duiven wil deze film en die van Dickens, laten zien op 12 feb in de filmzaal van de OGtent. Aanvang 20:00 uur en de toegang is gratis. Bij deze nodigen wij iedereen uit om te komen kijken.

Meer berichten