Online bankieren: Rabobank sluit kantoor Duiven

De manier waarop mensen hun bankzaken regelen verandert voortdurend. Steeds meer klanten bankieren alleen nog online. Dit blijkt ook uit het teruglopend aantal bezoekers aan de Rabobank in Duiven. Rabobank Arnhem en Omstreken heeft dan ook besloten per 1 maart 2018 de vestiging in Duiven te sluiten. De automaten blijven aanwezig aan de Burgemeester van Dorth tot Medlerstraat.

"Het grootste gedeelte van onze klantcontacten gaat via telefoon of online. En dit aantal neemt nog steeds toe. Dit vraagt een ander soort dienstverlening", zegt Lidewijde Koot, directeur Particulieren en Private Banking bij Rabobank Arnhem en Omstreken. "We blijven dichtbij en zijn heel goed bereikbaar via e-mail, telefoon en chat. Ook komen onze adviseurs van het Samen Bankieren Team naar mensen toe die hulp nodig hebben bij het regelen van de bankzaken en niet in staat zijn een bezoek te brengen aan één van onze vestigingen. Uitgangspunt is dat klanten zelf kiezen wat bij hen past. Dichtbij is voor iedereen tenslotte anders.'

De geldautomaat en de sealbagautomaat blijven op de vertrouwde plek aan de Burgemeester van Dorth tot Medlerstraat. De dichtstbijzijnde vestiging vanuit Duiven is aan het Masiusplein 1 in Zevenaar.

De klanten van de Rabobank in Duiven hebben over deze wijzigingen persoonlijk bericht ontvangen.

Meer berichten