Klimmen tegen MS

Op 10 juni 2018 zullen voor de achtste keer honderden deelnemers de Mont Ventoux beklimmen in de strijd tegen Multiple Sclerose (MS) tijdens Klimmen tegen MS.

Ruim 17.000 Nederlanders ondervinden dagelijks de gevolgen van MS, een chronische zenuwziekte met een onzeker en grillig verloop. Te lang heeft deze ziekte onvoldoende aandacht gekregen, een oplossing voor deze ziekte is er daarom nog niet. Veel geld, voor o.a. onderzoek, is nodig om ons einddoel te bereiken; een MS-vrije wereld. Om dit einddoel te bereiken is er geen ander alternatief dan in beweging te komen. Daarom komen wij in beweging en zullen wij met elkaar een bijdrage leveren aan deze strijd.

Team Joice is ontstaan nadat er eind 2015 bij Joice Multiple Sclerose is vastgesteld. Ongeveer een half jaar na de diagnose kwamen we in aanraking met Klimmen tegen MS en besloten we meteen mee te doen aan dit prachtige evenement. Na ons eerste jaar in 2017 bestaat ons team dit jaar uit 3 lopers, waaronder Joice, en 1 fietser. Samen zullen wij de kale berg beklimmen om zo ons steentje bij te dragen aan een wereld zonder deze verschrikkelijke ziekte.

Om zoveel mogelijk geld op te halen zijn we druk bezig om leuke acties te organiseren. Zo hebben we al leuke chocoladepakketjes mogen verkopen, houten dobbelstenen met theelichtjes verkocht en zijn we op dit moment bezig om nog meer leuke acties te bedenken. Een van die acties is een benefiet diner op dinsdag 20 maart 2018 bij Brasserie Een Mooie Dag in Duiven. U kunt deze avond genieten van een heerlijk 3 gangen menu voor 29,95 en tegelijkertijd uw steentje bijdage aan een MS vrije wereld. Reserveren kan via 0136-253546

In de eerste maand van het jaar mochten wij bij alle twee de Jumbo supermarkten in Duiven reclame maken voor ons team. Bij de flessenautomaat hingen er grote posters met de vraag of mensen hun statiegeld wilden doneren aan Team Joice. Met grote dank aan de Jumbo en de mensen die hebben gedoneerd kunnen we vermelden dat de totale opbrengst van deze actie is geeindigd op 187,50 euro en er uiteindelijk door de Jumbo 200 euro is overgemaakt.

Volg Team Joice op facebook: www.facebook.com/teamjoice

Doneren kan via: http://deelnemers.klimmentegenms.nl/projects/team-joice

Informatie over het evenement: www.klimmentegenms.nl

Meer berichten