Stichting de Goede Doelen stimuleert nieuwe initiatieven

Stichting de Goede Doelen Duiven/Westervoort ondersteunt activiteiten op het gebied van welzijn, cultuur, zorgverlening of andere activiteiten van ideële aard.

Stichting de Goede Doelen Duiven/Westervoort heeft de afgelopen jaren vele initiatieven financieel ondersteund zodat die ook daadwerkelijk konden worden gerealiseerd. “Voor veel organisaties is een financiële bijdrage in nieuwe activiteiten een belangrijk steuntje in de rug”, aldus voorzitter Gerrit Gudden. “We zijn blij dat we op deze manier een bijdrage kunnen leveren aan maatschappelijke activiteiten en evenementen waarmee de leefbaarheid in zowel Duiven als in Westervoort wordt vergroot”, aldus de voorzitter.

Zo hebben Zangkoor “In Between”, welzijnsorganisatie Mikado, Schutterij Onderling Genoegen, RK Parochie HH Vier Evangelisten, stichting zo!Diva en Humanitas in het afgelopen jaar een bijdrage mogen ontvangen in de kosten van allerlei nieuwe activiteiten.

Benieuwd of uw organisatie ook voor een bijdrage in aanmerking komt? Op de website van de stichting staan de voorwaarden vermeld en kan een aanvraag worden gedaan.

Meer berichten