Het pand in Wehl.
Het pand in Wehl.

Garage Zevenaar vertrekt uit Zevenaar

Doe-het-zelf garage Garage Zevenaar is uit het pand Exa 16 in Zevenaar gegroeid. Daarom sluit eigenaar Arjan Turk op 22 februari daar de deur om op 6 maart in Wehl de deur weer te openen aan de Broekhuizerstraat 20 C. Met deze verhuizing naar Wehl verandert tevens de naam van Garage Zevenaar in AT-Autoservice.

Twee jaar geleden opende Arjan Turk (26) Doe het zelf garage Garage Zevenaar. Handige auto eigenaren huren een ruimte, brug en gereedschap om zo zelf aan hun auto te kunnen sleutelen. Wel of niet gesteund door het deskundig advies van de nog jonge garagehouder. Dit concept sloeg enorm aan. Vele doe het zelvers wisten de weg naar Garage Zevenaar te vinden. Maar niet alleen de doe het zelvers. De aanvragen voor reparatie en onderhoud, APK keuringen, het wisselen van banden en tuning zijn in de afgelopen twee jaar flink gestegen. De goede service gecombineerd met de lage prijzen worden door de steeds groeiende klantenkring zeer gewaardeerd.

Dit laatste heeft er mede voor gezorgd dat Garage Zevenaar uit zijn jasje is gegroeid. Het was nog niet makkelijk om een grotere jas te vinden. Maar het pand op de Broekhuizerstraat 20C in Wehl past prima en biedt ruimte om te groeien. Met de verhuizing uit Zevenaar verandert ook de naam in AT-Autoservice. Kijk voor meer informatie op www.at-autoservice.com of bel 0640743645. Arjan Turk staat u graag te woord.

Meer berichten

Shopbox