Danscafe voor singles 40+ 50+ 60+


Organisatoren Singlescafé Wehl.
Organisatoren Singlescafé Wehl. (Foto: DatingOost)

Danscafe voor singles 40+ 50+ 60+

Zaterdagavond 10 maart kunnen alleenstaanden in de leeftijd ±40-67 jaar elkaar ontmoeten tijdens een gezellige singlesborrel.

Kletsen, lachen, misschien nieuwe vrienden maken en eventueel een discodansje maken is het doel van het singlescafé dat zaterdagavond 10 maart gehouden wordt voor de oudere singles. “Zonder verwachtingen en laagdrempelig. Je hoeft niemand mee te vragen naar onze singlecafé’s”, legt Getty Schepers van het organiserende datingbureau uit. “Je wordt persoonlijk ontvangen bij de entree. Dit stelt gerust en voelt vertrouwd. Vaak zitten je vrienden in relaties en hebben niet altijd de behoefte om op stap te gaan. Echter, als single wil je er wel eens op uit. Niet iedere zaterdagavond op de bank…. En dat kan nu. Iedereen komt alleen, van heinde en verre en zit ook nog eens in hetzelfde schuitje.”

Mieke Aaldering, mede-eigenaresse van Reuring en woonachtig in Groessen, vindt het danscafé voor singles een geweldig initiatief van Dating Oost. “Deze doelgroep is zo gezellig. Een avond met gelijkgestemden. Zo bijzonder; niemand kent elkaar en de sfeer was de vorige keren erg relaxed, alsof ze elkaar al wél lang kenden. En de focus ligt niet op daten. Dat maakt het ook ontspannender.”

Zaterdagavond 10 maart 2018 danscafé voor singles bij Reuring, Kerkplein 14, Wehl.
Deur open 20.30 uur. Entree €12,50 incl. koffie en hapjes. Vooraf aanmelden niet nodig. Doelgroep 40+ 50+ 60+ singles.
Voor meer informatie kan gebeld worden met Dating Oost tel. 0546-492899 of via www.DatingOost.nl
Dating Oost is een relatiebemiddelingsbureau mét eigen datingsite en organiseert sinds 13 jaar singlescafe’s door geheel Oost-Nederland.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden