Artiesten van grote klasse tijdens Open Podium

Op het programma van het Open Podium van 31 maart in Muziekcafé De Lantaern staan een aantal artiesten van grote klasse. Te beginnen met talentenjachtwinnares Yara Beeks, daarna liedjesschrijver en zanger Ton Roelofs. En als afsluiter zal het trio RemmiDemmi, met o.a. Paul Mulder, de boel op zijn kop gaan zetten met blues en rock ’n roll. Aanvang: 21.00 uur en de toegang is helemaal gratis.

Yara Beeks is 13 jaar oud en woont in Doetinchem. Tijdens de talentenjacht wist zij zowel de vakjury als de publiekjury voor zich te winnen met haar prachtig stemgeluid en zeer goede uitstraling. Een half jaar geleden is Beeks begonnen met het volgen van gitaarlessen om zich zelf te begeleiden. Sinds kort werkt ze samen met singer-songwriter Mike Toole. Toole heeft al een aantal nummers voor haar geschreven.

Ton Roelofs werd tweede tijdens de talentenjacht. De vakjury roemde hem om zijn stem, mooie zelfgeschreven liedjes en goede uitstraling. Roelofs schrijft en componeert sinds twee jaar zijn eigen liedjes. Voornamelijk Country en Blues.

Het trio RemmiDemmi bestaat uit de broers Paul en Pascal Mulder plus Vincent Gal. De bezetting is tamelijk uniek. Slechts slagwerk, gitaar, bluesharp en zang. Een dergelijke kleine bezetting biedt het voordeel van muzikale wendbaarheid. RemmiDemmi staat gaat garant voor een lekker potje blues en rock ‘roll. Bob van Zuijlen, ook bekend van de talentenjacht, speel een paar nummers mee op zijn saxofoon.

Meer berichten