Badmintonnen op de camping én bij BC Thuve

Badminton kennen de meeste mensen als leuk tijdverdrijf in de zomer op de camping of in de tuin. Maar badminton is ook een serieuze sport. Bij BC Thuve in Duiven hebben ze bovendien een trainster die het perfect voor kan doen: Soraya de Visch Eijbergen, speelster van het nationale team.

BC Thuve doet mee met Sjors Sportief, een actie om basisschoolleerlingen op een laagdrempelige manier te laten kennismaken met sport. Kinderen kunnen bij Thuve drie keer gratis meedoen om te kijken of badminton wat voor hen is. Bij de trainingen en wedstrijden in Triominos gaat het er niet om de shuttle zo vaak mogelijk over te spelen (zoals op de camping), maar om het maken van punten. Zoals voor iedere sport geldt ook voor badminton: oefening baart kunst. Oefenen kunnen jeugdspelers bij Thuve twee keer in de week een uur onder leiding van international Soraya de Visch Eijbergen.

De eerste serie van drie gratis trainingen via Sjors Sportief begon afgelopen maandag 26 februari. Op 5 en 12 maart zijn de twee resterende trainingen. Wil je liever de complete serie van drie trainingen volgen, meld je dan aan voor de sessies op 9, 16 en 23 april. Schrijf je in via Sjors Sportief als je straks iedereen van het badmintonveld op de camping wilt slaan: www.sjorssportief.nl (klik op 'inschrijven'). Op deze manier kan ook worden ingeschreven voor kennismakingsactiviteiten van andere sportclubs.

Meer berichten

Shopbox