buitenplaats beekhuizen ontwaakt! zondag 18 maart open middag

Buitenplaats Beekhuizen ontwaakt en is klaar voor het vakantieseizoen! Op zondagmiddag 18 maart tussen 12:00 en 17:00 uur organiseert vakantiepark Buitenplaats Beekhuizen in Velp ‘De Buitenplaats ontwaakt’, een bijzondere open middag waarin het Lentemenu van restaurant WOODZ, de buren van de Buitenplaats en de nieuwe Flexwerk en Kook Pod verrassen.

Buitenplaats Beekhuizen
Tijdens de Open Middag ontdek je onze Wellness Lodgetenten met privé hot tub, de Bush Pod met buitendouche of bijvoorbeeld de Baby Pod, speciaal voor je (eerste) vakantie met de kleine.
Maar ook het reserveren van meer dan 1 Lodgetent of Pod voor een familiereünie of verblijf met vrienden kan op deze middag.
Buitenplaats Beekhuizen telt 44 accommodaties en is een luxe glamping. Gratis WIFI en eigen sanitair zijn vanzelfsprekend aanwezig.
Restaurant WOODZ, gemaakt van zeecontainers en voorzien van terras met prachtig uitzicht, trekt alles uit de kast. Terwijl de chef je een voorproefje uit onze keuken geeft, informeren we je graag over de mogelijkheden voor een lunch, borrel, diner, barbecue, feest, bruiloft, workshop of zakelijk evenement.
Direct naast WOODZ vind je een heerlijke speelplek met onder andere kabelbaan én glijbaan. Op 18 maart is er ook een knutselactiviteit met de kinderen in onze verblijfstent!

Buren van de Buitenplaats, ondernemers in de Veluwezoom Bootcamp uit Velp, yoga van de Yogatuin of lekker struinen over de Posbank? Bij ons kun je het allemaal ervaren….! Al onze ‘buren’ zijn ook op zondag 18 maart aanwezig. Bijvoorbeeld Natuurmonumenten met mooie films en vondsten uit de omgeving en je kunt zelfs mee op mini excursie, Veluweactief organiseert tussen 12:00 en 13:00 een boogschietactiviteit en verhuurt het hele jaar door de mooiste fietsen. Raak geïnspireerd door de creaties van Wonderwol. Massagepraktijk Rozendaal laat je de mogelijkheden zien en Kasteel Rosendael neemt je mee naar vervlogen, maar prachtige tijden.

Aanwinsten voor Buitenplaats Beekhuizen; Flexwerk Pod en Kook Pod
Nieuw is onze Flexwerk Pod, waar werken genieten wordt. Tussendoor energie opdoen met een lunch en wandeling in de Beekhuizense bossen en het einde van deze productieve dag sluit je af met een heerlijk diner bij WOODZ.

Verblijf je bij ons op het park in een Pod en wil je uitgebreid koken? Dan is onze Kook Pod de ideale toevoeging aan je verblijf. De Kook Pod staat op het 2e veld en is dus altijd goed bereikbaar.

Meer berichten

Shopbox