Winst blijft uit voor Pigeons 2

Een uitwedstrijd in Wageningen blijft een ding voor Pigeons 2, dit is ook afgelopen zaterdagavond gebleken. De basketballers uit Duiven hadden helaas weer te kampen met verschillende blessures en daardoor waren de basketballers met slechts 8 spelers afgereisd naar Wageningen.

Bij aanvang van de wedstrijd waren er problemen met tafelaars en hierdoor ontstond er enige onrust in de zaal. Gelukkig was de jeugd van Pigeons meegekomen en namen die plaats achter de scheidsrechterstafel. Dank aan Martin Freij, Lars & Jesper Meijer! Het eerste en tweede kwart kon Pigeons prima meekomen en stonden de basketballers uit Duiven voor. Echter slaagden de mannen er niet in om de voorsprong vast te houden. Zowel Pigeons als Pluto scoorden veel driepunters en er waren mooie acties onder het bord. Van Pigeons weten we dat er een aantal goede schutters aanwezig zijn, maar Pluto was zelf verbaasd over hoe gemakkelijk de schoten aan hun kan vielen.

Ondanks dat de winst niet mee terug kon naar Duiven, heeft Pigeons zaterdag een leuke pot gebasketbald. De basketballers uit Duiven mogen zich nu opmaken voor komend weekend, uit tegen Batouwe.
Gaat het Pigeons dit maal wel lukken om de winst mee te nemen naar Duiven?

Meer berichten

Shopbox