Zangeres Goudreinet.
Zangeres Goudreinet.

Voor elk wat wils tijdens Open Podium van De Lantaern

Er is voor elk wat wils te zien en te beluisteren tijdens het Open Podium van zaterdag 21 april in Muziekcafé De Lantaern. De avond wordt geopend met mooie en zeer bijzondere liedjes van zangeres Goudreinet. Daarna is het lachen geblazen met cabaretier Sammy van der Vaart en de avond wordt afgesloten met een feest der herkenning door de Unplugged Matters Band. Deze gezellige avond begint om 21.00 uur en de entree is helemaal gratis.

Zangeres Goudreinet zingt over zeer bijzondere onderwerpen. Over een hond met ademhalingsmoeilijkheden, een mooie kleur en een grimmig slaapliedje. De liedjes van Goudreinet behandelen onderwerpen waar weinig liedteksten over bestaat. Gezet op akkoorden die soms buiten het pop-rockuniversum gevonden zijn. Ieder liedje is een pareltje.

Sammy van der Vaart is sinds enkele jaren actief in het cabaret. In Utrecht en Sittard stond hij in de finale van het Utrechts kleinkunstfestival. Verder heeft hij deelgenomen aan het sketchprogramma ‘er komt een blondje bij de dokter’. Sammy brengt zijn programma ‘Lust en liefde. Dat vol zit met zelfspot, vooroordelen en ander vermaak. Alles wat hij verteld is gebaseerd op een zwaar gechargeerde variant van een waar gebeurd verhaal.

Unplugged Matters brengt, semi-akoestisch en op geheel eigen wijze een repertoire dat varieert vanaf de jaren zestig tot vandaag. Nummers van de Stones, Coldplay en Mumford and Sons worden afgewisseld met Anouk, Krezip en Janis Joplin en vele anderen.

Meer berichten