Pigeons wint van Wildcats

Zaterdag heeft Pigeons 2 weer zoals het hoort een wedstrijd gewonnen! Met slechts zeven man tegen een volledig team Wildcats heeft Pigeons laten zien dat de basketballers uit Duiven nog steeds tot de serieuze kanshebbers gerekend dienen te worden voor een plek in de top 3.

Kevin Dusseldorp, Fons de Groot, Dennis Jacobs, Andreas Kiele, Martijn Meijer, Casper Vogelaar en Loek Wassing mochten in Triominos laten zien dat door middel van teamwork van alle teams te winnen en dus ook van 12 basketballers uit Nijmegen. Voorafgaand aan de wedstrijd was het nog onduidelijk of Casper Vogelaar aanwezig zou zijn voor de wedstrijd gelet op de geboorte van zijn zoon Lenn. Gelukkig voor het team was vogelaar aanwezig.

Met 20 punten was Loek Wassing de topscoorder van de dag. Met 15 punten liet Kevin Dusseldorp ook weer eens zien dat hij van grote waarde is voor het team Pigeons 2. 10 punten waren voor de sterke forward Fons de Groot en de (bijna) altijd rustige maar krachtige forward Martijn Meijer was goed voor 7 punten.

Pigeons maakt zich nu op voor komend weekend, want op 31 maart mogen de heren zich weer opmaken voor een gave wedstrijd. dit maal thuis in Triominos tegen Black Stars.

Meer berichten