Koningsdag 2017.
Koningsdag 2017.

Vrijdag vijfde editie van Koningsdag in Loo

Voor het vijfde jaar organiseert KlupOranje Koningsdag in Loo op 27 april. Dit jaar wordt er om 12.30 uur gestart met een KlupOranje fietsparade voor de kinderen tot 12 jaar. Zij kunnen deelnemen met hun versierde fietsen vanaf het grasveld bij de Hoflaan. Na een tocht door het dorp finishen ze op het KlupOranjeplein voor het schuttersgebouw.

Op het KlupOranjeplein begint omstreeks 13.00 uur de zeskampspellen (vanaf 12 jaar kan een ieder individu deelnemen, je kunt per spel meedoen) en spellen voor kinderen tot 12 jaar. Voor de kinderen is er onder meer een springkussen.

In de voor deze dag speciaal ingerichte KlupOranjePub, kunnen bezoekers onder het genot van een hapje en drankje, heerlijk genieten en feesten met live-muziek van de band Discussion.

Ook dit jaar is er weer 'Heel Loo Bakt'. De thuis gebakken taarten kunnen worden ingeleverd op 27 april tussen 12.45 en 13 uur in de schutterstent. Een vakjury en publieksjury beoordelen wie de baktrofee wint. Voor meer info mail naar kluporanje@gmail.com.

Nieuw programma-onderdeel is dit jaar een fotowedstrijd met als thema 'Heel Loo kiekt voor koningsdag'. Iedereen mag meedoen maar de foto's moeten in Loo worden gemaakt. Nadere info zie www.heellookiekt.nl. Op Koningsdag zijn de ingezonden foto's te zien en worden de prijswinnaars bekend gemaakt. Rond 18.00 uur zullen de prijzen worden uitgereikt. Voor meer info: zie www.facebook.com/Koningsdag-Loo

Meer berichten