De heer Guhnen (53), klant Sensire Winterswijk en Manon Humme, verpleegkundige Sensire Winterswijk.
De heer Guhnen (53), klant Sensire Winterswijk en Manon Humme, verpleegkundige Sensire Winterswijk.

Maak kennis met Sensire op 17 mei a.s.

Stel, je staat aan het begin van je carrière of je werkt al een behoorlijk aantal jaar bij dezelfde werkgever en wil eens op laagdrempelige wijze kennismaken met een (andere) organisatie. Bij menig organisatie krijg je dan de spreekwoordelijk nul op het rekest. ‘Stuur maar een open sollicitatie’, ‘Op onze website vind je het actuele vacatureoverzicht’ of ‘Dit is de link naar de vacature, daar kun je solliciteren’ zijn veel gehoorde reacties.

Eerlijk is eerlijk, ook Sensire maakt zich hier wel eens schuldig aan. Op donderdag 17 mei a.s. gaat er geen enkel excuus meer op. Sensire biedt iedereen die meer wil weten over het werken in de wijkzorg bij Sensire de mogelijkheid om vrijblijvend kennis te maken met de organisatie, de toekomstige collega’s en de werkwijze van Sensire. De wijkverpleegkundigen van de teams Duiven, Westervoort en Zevenaar zitten tussen 15.00 en 20.00 uur gereed om je alles te vertellen over het werken in hun teams en werkzoekenden het hemd van het lijf te vragen. En nog belangrijker, ze geven graag antwoord op alle vragen van de werkzoekenden.

Aanmelden voor deze middag is niet noodzakelijk, maar wordt wel gewaardeerd.

Mochten beiden partijen (Sensire en de werkzoekende) Sensire enthousiast zijn over de gesprekken (en de werkzoekende beschikt over de juiste papieren), dan wordt directe een passend arbeidsvoorwaardelijk aanbod gedaan. Kortom: Sensire biedt werkzoekenden de mogelijkheid om met een cv onder de arm naar binnen te stappen en met een contract in de pocket naar buiten!

Meer weten?

De wervingsdag voor de regio Liemers wordt gehouden op het wijkkantoor aan de Didamseweg 94 in Zevenaar. Meer informatie over deze dag staat op werkenbijsensire.nl/wervingsdag. Via deze pagina kun jij je ook aanmelden voor een (vrijblijvend) gesprek en nadere kennismaking met de toekomstige collega’s.

Meer berichten