Molukse avond in Muziekcafé De Lantaern

Op zaterdagavond 26 mei organiseert Muziekcafé De Lantaern een Molukse Avond. Na een korte film over Indonesië opent Dansgroep Orchidee de avond met Molukse dans in schitterende kledij. Daarna is het de beurt aan de Molukse gitarist Cos Nahuway. De avond wordt spetterend afgesloten met de Molukse band uit Zevenaar Music & Us. Ook zijn er lekker hapjes te koop. De muzikale avond start om 21.00 uur, maar om 20.00 uur gaan de deuren al open. De entree is € 6,00

Shirley Kerubun-Sijnja is van Indische afkomst en deelt graag, samen met een keukenteam, haar passie van het culinaire erfgoed .Shirley’s hapjes worden volgens familie recepten bereid.

Dansgroep Orchidee laat het publiek telkens weer genieten van hun dansvoorstellingen. Dansen als de Selendang Sutra (sjalendans), de Tari Lilin (kaarsendans), de Javaanse hofdans, de Molukse en Balinese dansen alsook de Sumatraanse dansen zijn maar een kleine greep uit het rijke en veelzijdige Indonesische repertoire van deze dansgroep.

Gitarist Cos Nahuway zal het publiek vooral laten genieten van zijn fantastisch gitaarspel en hij heeft belooft een zangeres mee te nemen. Wie dat is weet het Muziekcafé nog niet.

De band Music & Us uit Zevenaar bestaat uit vijf super muzikanten, die in hun loopbaan allerlei soorten muziek hebben gespeeld. Zij gaan de avond afsluiten met een fantastisch optreden.

De aankleding van de zaal, de diverse optredens en de lekkere hapjes zijn ingrediënten voor een heerlijk Moluks feestje.

Meer berichten