Smartlappenkoor De Liemers.
Smartlappenkoor De Liemers.

Ongegeneerd meezingen met Smartlappenkoor De Liemers

Op zaterdag 2 juni kunnen de bezoekers van Muziekcafé De Lantaern in Zevenaar  genieten en zelfs ongegeneerd meezingen met heerlijke herkenbare smartlappen gezongen door het Smartlappenkoor De Liemers.

Het 40 jarige Muziekcafé wil ook de liefhebbers van dit genre laten genieten van een mooie avond. Het koor start om 21.00 uur met optreden, maar vanaf 20.15 uur staan de deuren open voor een gezellig babbeltje onder het genot van een drankje. De entree is € 5,00.

Bij het Smartlappenkoor de Liemers staat, buiten het enthousiasme voor dit genre, het plezier in het zingen voorop. En dat de koorleden er plezier in hebben straalt van het podium af. Zeker als het publiek herkenbare liederen zoals: ‘Ik krijg een heel apart gevoel van binnen’ van Corrie Konings en ‘Het kleine café aan de haven’ van Pierre Kartner mee gaan zingen. Ze zingen tranentrekkers, levensliederen, dijenkletsers, liefdesliedjes en evergreens. Nieuwe wijsjes en oude deuntjes. Er zit voor ieder wel een lekker deuntje tussen. Het geheel wordt muzikaal ondersteund door accordeon, bongo en drums. Je leest het overal en hoort het regelmatig op radio en tv. Zingen geeft plezier en is bovendien ontzettend gezond. Het verzet de zinnen en laat de dagelijkse beslommeringen vergeten. Dus kom op 2 juni ’s avonds naar Muziekcafé De Lantaern om leuke jeugdherinneringen op te halen tijdens het meezingen met de evergreens van weleer. Dan maken we er samen een gezellig avond van.

Meer berichten