Van 11.00 tot 16.00 uur zijn bezoekers zondag 13 mei van harte welkom.
Van 11.00 tot 16.00 uur zijn bezoekers zondag 13 mei van harte welkom.

Bezoek de tuinen van Huize Vossendel op zondag 13 mei

Op zondag 13 mei, Moederdag, is het zover dan zijn de ceremonietuinen van Huize Vossendel in Groessen weer geopend voor het publiek.

Huize Vossendel is een prachtige locatie voor elke bijzondere gebeurtenis. Of het nu gaat om een huwelijksvoltrekking, expositie of een fair in de ceremonietuin, dan wel om een condoleance of uitvaartplechtigheid in de afzonderlijke afscheidstuin.

Van 11.00 tot 16.00 uur zijn bezoekers zondag 13 mei van harte welkom om de mooie traditionele ceremonietuinen te komen bezichtigen. Neem gerust een kijkje in de trouwtuin en zie hoe een trouwceremonie aan het water een bijzondere buitengewone en zeer unieke uitstraling krijgt.

Naast de trouwtuin is ook de afscheidstuin geopend. In deze separate tuin, omringd door prachtige bloemen en schitterende kunstwerken van Maarten van der Geest kunnen bezoekers ervaren hoe het is om een condoleance of uitvaartdienst aan het water in de buitenlucht te beleven.

Een schitterende stretchtent zorgt voor een geborgen gevoel. Maarten van der Geest is zondag 13 mei ook aanwezig om uitleg te geven over de beelden in de ceremonietuinen.

Dus rij of fiets er zondag gezellig even uit en bezoek Huize Vossendel. Huize Vossendel is gelegen aan de Vossendel 2 in Groessen.

Bel voor meer informatie op 0316-843992 of kijk op onze website www.huizevossendel.nl.

Meer berichten