Logo duiven-post.nl


Foto:

Herman van der Kamp (sociaal) beheerder WijKern

Het bestuur van Stichting De WijKern verheugt zich volgens voorzitter Marika Biacsics op de samenwerking met Herman van der Kamp als (sociaal) beheerder van de club.

De gepensioneerde Duivenaar is ruim 45 jaar werkzaam geweest bij Coöp supermarkten in diverse functies. De laatste 15 jaren was hij supermarktmanager bij Coöp Zevenaar.

Van der Kamp is in oktober 2015 begonnen als vrijwillig barmedewerker en inkoper voor de Seniorenclub en later voor De WijKern. "Sinds april jl. is Herman, na gedegen afstemming met het bestuur, de aangewezen beheerder en het eerste aanspreekpunt voor bezoekers, vrijwilligers en huurders van de club", aldus Biacsics.

Zijn taken bestaan uit het coördineren en organiseren van de barbezetting, de barinkoop, het gebouwenbeheer, de vrijwilligersbezetting en de activiteiten. Van der Kamp wordt bijgestaan door een team van zo'n 25 vrijwilligers en door een strategisch bestuur van vier personen. "Het runnen van een dergelijke organisatie als De WijKern vergt veel organisatie. Het bestuur is dan ook zeer verheugd met de nieuwe taak, rol en functie van professioneel vrijwilliger Herman", aldus de voorzitter.

De beheerder is aanwezig op maandag 9.30 tot 11.00 uur, woensdag 11.00 tot 12.00 uur, vrijdag 12.30 tot 16.30 uur en op afspraak. Van der Kamp is te bereiken via: beheerderdewijkern@gmail.com of 06 37 33 48 31. Info: dewijkern.nl

Meer berichten

Shopbox