V.l.n.r.: Mattia Angioni, Hans Roelofsen, Bjorn Bolk, Tjeerd Middelkoop en Susanne Hartskeerl.
V.l.n.r.: Mattia Angioni, Hans Roelofsen, Bjorn Bolk, Tjeerd Middelkoop en Susanne Hartskeerl.

Dag van de Logistiek: 2 juni op Centerpoort-Noord Duiven

Op zaterdag 2 juni wordt op bedrijventerrein Centerpoort-Noord in Duiven van 10.00 tot 16.00 uur de 'Dag van de Logistiek' gehouden.

De open dag is bestemd voor belangstellenden vanaf 15 jaar, die benieuwd naar de carrièrekansen in de logistiek. Bedrijven uit de Liemers & Achterhoek doen er aan mee.

Transport via weg, water, lucht of rails is maar een klein deel van logistiek. Werken in de logistiek kan op alle vakgebieden en niveaus.Logistiek is iedere dag weer anders. Het vraagt om anticiperen op hectiek, bijsturen en vooral samenwerken.

Beleef het zelf. Kom binnen bij Nedac Sorbo, Kuehne+Nagel, Visser Duiven en Van Tilburg-Bastianen. Bezoek stands van Aviko, Rotra, Melis Logistics en vele anderen.

Toe aan een nieuwe uitdaging; werkgevers en intermediairs geven informatie over banen, om- en bijscholingstrajecten. Opleiders (VMBO t/m HBO) geven beeld van studie-opties.

Naast demonstraties is er gelegenheid tot uitproberen. Vaar met een binnenvaartschip, stapel dozen met een heftruck, rijd in een leswagen, bedien een orderpicksysteem, doe mee met een docking simulatie en er nog veel meer te beleven.

Meer informatie op www.logistiekinnovatiehuis.nl

Meer berichten