De heer Roelofs met echtgenote 70 jaar lid van de FNV.
De heer Roelofs met echtgenote 70 jaar lid van de FNV. (Foto: lokaal FNV de Liemers)

Jubilarissen bijeenkomst van de FNV op zatermiddag 26 mei in zalencentrum Berentsen in Loo

De afdeling lokaal FNV “de Liemers” organiseerde de eerste van drie jubileum bijeenkomsten van 2018 jaar in zalencentrum Berentsen in Loo. Op deze bijenkomst werden de leden uit de gemeentes Westervoort en Duiven gehuldigd.

Later dit jaar zullen ook de leden uit de gemeente Zevenaar worden gehuldigd.

De jubilarissen werden ontvangen met koffie/thee en een gebakje. Nadat alle jubilarissen met hun partner of begeleider waren gearriveerd opende rond twee uur de voorzitter van lokaal FNV de Liemers de heer Jan Hendriks de bijeenkomst met een korte inleiding over lokaal FNV, welke nu de plaats heeft ingenomen van de voormalige FNV bonden Industriebond FNV, FNV bouw en ABVA/KABO, die allemaal in het verleden hun eigen bijeenkomsten organiseerden.

Kerntaken van de landelijke FNV zijn natuurlijk CAO onderhandelingen, werkgelegenheid en pensioenen. Lokaal FNV wil met themabijeenkomsten en in gesprek met de gemeentes over hun sociaal beleid, werkgelegenheidsbeleid met in bijzonder aandacht voor flexwerk en beschermd werken.

Hierna werden de jubilarissen een voor een naar voor geroepen eventueel samen met hun partner. Als eerste werd heer H.W. Roelofs uit Duiven naar voren geroepen en werd er stil gestaan bij zijn 70 jarig jubileum. Hij vertelde dat hij gewerkt had bij de voormalige steenfabriek Westervoort. Hem werd een oorkonde uitgereikt getekend door de huidige voorzitter van de FNV Han Busker. Er waren ook nog drie leden gehuldigd, die 60 jaar lid waren nl de heren G.S. Krechting en M.A. Pauwelsen uit Westervoort en de heer T.F.J. Worm uit Duiven.

Daarnaast werden de overige jubilarissen gehuldigd voor hun resp. 50 40 en 25 jarig jubileum, werd hun de jubileumspeld/broche overhandigd een bloemetje overhandigd en een foto gemaakt, ter herinnering aan deze middag.
De jubilarissen krijgen deze foto toegestuurd . Een aantal foto’s van de bijeenkomst zullen ook op onze website publiceren. www.lokaalfnv.nl/regio/de-liemers
De middag werd afgesloten met een gezamenlijke maaltijd.

Meer berichten