Nog één maand de tijd om in te schrijven voor de Clubkas Campagne

Rabobank Arnhem en Omstreken ondersteunt ook dit jaar clubs in haar regio financieel met de Rabobank Clubkas Campagne. De leden van de bank mogen € 150.000 verdelen onder de verenigingen en stichtingen die deelnemen aan deze campagne. Ook meedoen? Inschrijven kan tot en met 30 juni 2018.

Leden verdelen het bedrag
Rabobank Arnhem en Omstreken hecht veel waarde aan de lokale leefbaarheid en ondersteunt daarom verenigingen en stichtingen in haar werkgebied. De bank stelt € 150.000,- beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne. Ieder lid van de bank ontvangt vijf stemmen, waarvan zij er maximaal twee op dezelfde vereniging of stichting mogen uitbrengen. Hoe meer stemmen, hoe hoger de financiële ondersteuning voor de betreffende vereniging of stichting. De stemperiode is van 28 augustus tot en met 11 september 2018.

Inschrijven kan tot en met 30 juni 2018
Verenigingen en stichtingen die voldoen aan de voorwaarden voor deelname aan de Rabobank Clubkas Campagne kunnen zich tot en met 30 juni 2018 inschrijven. Alle informatie over de Rabobank Clubkas Campagne én de mogelijkheid om in te schrijven is te vinden op de website: www.rabo.nl/arnhem/clubkas.

Meer berichten