Links Alma Blokhuis, rechts Mirjam Koenen.
Links Alma Blokhuis, rechts Mirjam Koenen. (Foto: Fotic, Walter Verwaal, Duiven)

Bakkerij Koenen steunt SamenLoop voor Hoop met 't Beste brood

Bakkerij Koenen gaat ’t Beste Brood voor SamenLoop voor Hoop verkopen. Van elk verkocht brood in de periode van 1 juni t/m 31 augustus gaat een deel (€ 0,25) naar SamenLoop voor Hoop de Liemers. Afgelopen week heeft Mirjam Koenen het eerste Beste brood voor SamenLoop voor Hoop overhandigd aan Alma Blokhuis in winkel aan de Ploenhof in Duiven.

De organisatie van SamenLoop voor Hoop de Liemers is blij met dit initiatief. ‘We hopen dat veel mensen in de Liemers ‘t Beste brood gaan kopen’ aldus Alma. Hoe meer broden er verkocht worden, hoe meer geld er beschikbaar komt voor onderzoek naar kanker.

Mirjam Koenen: ‘Wij dragen SamenLoop voor Hoop de Liemers een warm hart toe. Kanker is een ziekte waar we allemaal mee te maken kunnen krijgen, direct of indirect. Als wij, op welke manier dan ook, bij kunnen dragen om kanker een halt toe te roepen, dan doen wij dat zeker. Daarom hebben we ook direct positief gereageerd op het verzoek van Alma en gaan we vanaf 1 juni ’t Beste brood voor SamenLoop voor Hoop in onze 3 eigen winkels in Duiven en Westervoort verkopen.’

SamenLoop voor Hoop de Liemers – 24 uurs wandelestafette
Op 8 en 9 september 2018 wordt de SamenLoop voor Hoop de Liemers gehouden in het Horsterpark in Duiven.
Meer weten www.samenloopvoorhoop.nl/de-liemers

Meer berichten