Archieffoto uit 2016 van Jacques Kok.
Archieffoto uit 2016 van Jacques Kok. (Foto: Jacques Kok)

Showband KDO Groessen houdt Taptoe-traditie in ere

Taptoes worden steeds zeldzamer. In de Liemers is er nog maar één. De traditie van grote muzikale shows wordt in ere gehouden door Showband KDO Groessen. Dit jaar weer op zaterdag 16 juni. De voorverkoop is begonnen.

Net als de laatste keer in 2016 maakt KDO werk van de Taptoe. Er wordt een prachtige entourage gecreëerd met een groots decor en een aantal aansprekende bands. Met Show & Marchingband Juliana uit Amersfoort heeft de organisatie zelfs een nationale topper weten te strikken. Juliana treedt veel op in binnen- en buitenland en viel vorig jaar nog in de prijzen bij het prestigieuze Wereld Muziek Concours (WMC) in Kerkrade. In maart leverde de band ook een bijdrage aan het concert van de Ierse band The Script in Ziggo Dome. Ook de jeugdband van Juliana komt naar Groessen en zal een mooie show geven.

Andere deelnemers aan de Taptoe zijn Showband Excelsior uit Renkum en de Arnhem Band. Beide staan garant voor hoogwaardig entertainment. KDO is zelf van de partij met de galashow Colors en de entertainmentshow Goet Vaud. Deze laatste show zit vol Duitse Schlagers, 'foute' meezingers en 'guilty pleasures'. Zelfs de kleding is fout.

Kaarten voor Taptoe Groessen 2018 op 16 juni (aanvang 20.00 uur) zijn te bestellen via email: taptoekdo@hotmail.com. Een gewoon kaartje kost 4 euro, een kaart voor een tribuneplaats 7 euro.

Meer berichten