Het kinderkoor van zangvereniging Shake It! uit Duiven.
Het kinderkoor van zangvereniging Shake It! uit Duiven. (Foto: Picasa)

Vier jeugdkoren treden samen op in De Ogtent

Vier jeugdpopkoren geven op zaterdag 9 juni samen een concert in De Ogtent in Duiven. Volgens organisator Marcelle Immerzeel wordt het een spetterend feestje met hippe muziek.

Het betreft een uitwisseling van de zangverenigingen Shake It! uit Duiven en Zang & Vriendschap uit Emst. Beide doen mee met een kinderkoor en een jeugdkoor. Naast organisator van het concert is Marcelle Immerzeel ook oprichter van Shake It! Volgens de Duivense is zingen populair onder de jeugd. "Vooral vanwege al die programma's op televisie. Samen zingen is nog leuker, zeg ik altijd. Bij Shake It! hebben we een groot kinderkoor. Bij het jeugdkoor is het wat meer een komen en gaan. Het aanbod voor jongeren is zo groot. Maar ook het jeugdkoor is een leuk koor."

Het concert op 9 juni in De Ogtent begint om 19.00 uur. Kaartjes à 5,50 euro (inclusief koffie, thee of limonade) zijn te koop bij Café Bij De Buren. Bestellen via email kan ook: shakeitduiven@gmail.com (kaartjes liggen klaar bij de kassa). Op de avond worden aan de deur van De Ogtent ook nog kaarten verkocht.

Kinderen en jongeren tussen de 11 en 20 jaar die graag zingen en kennis willen maken met Shake It!, zijn welkom bij de repetities in Zaal Bij Opa van De Ogtent. Iedere maandagavond van 19.00 tot 20.00 uur (kinderkoor) en 20.15 tot 21.30 uur (jongerenkoor). Dirigent van Shake It! is de pas 24-jarige Mirjam van Wijk.

www.shakeitduiven.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden