Logo duiven-post.nl

Theatervoorstelling Kristallen Tranen in Parkinson Café Zevenaar

Op dinsdag 19 juni 2018 bent u van 14.00 tot 16.00 uur van harte welkom in Parkinson Café Zevenaar bij de voorstelling “Kristallen Tranen” van Hans Holtslag. De voorstelling stond oorspronkelijk gepland voor 16 januari jongstleden maar kon wegens omstandigheden niet doorgaan.

In 2007 kreeg Hans Holtslag op 47-jarige leeftijd te horen dat hij de ziekte van Parkinson heeft. In de theatervoorstellingen vertelt hij zijn verhaal. Aan de hand van zijn eigen belevenissen, hersenspinsels, inzichten en fantasieën schreef hij voorstellingen en boekjes. Zijn voorstellingen worden zeer goed ontvangen.

Hans hoopt anderen te inspireren om de eigen situatie waar nodig ‘om te denken’ en zo mogelijk de kwaliteit van leven te verbeteren. Zijn uitgangspunt is: “Je hebt de ziekte maar bent niet de ziekte.”

Parkinson Café Zevenaar is een ontmoetingsplek voor iedereen die met Parkinson te maken heeft: mensen met Parkinson, hun partner, mantelzorgers en zorgverleners. In een ontspannen sfeer komt elke keer een onderwerp aan de orde, afgestemd op de wensen en behoeften van de bezoekers.

In verband met het beperkte aantal plaatsen kunnen we alleen mensen die zich van te voren hebben aangemeld toelaten. U kunt zich z.s.m. opgeven via info@liemerije.nl of via 088-0441999. Degenen die zich voor de voorstelling van 16 januari hadden opgegeven, worden verzocht dit nogmaals te doen.

De toegang is gratis maar een vrijwillige bijdrage is welkom.. Om de kosten te drukken verzoeken wij u 2e hands boeken mee te brengen die Hans vraagt voor zijn goede doel (http://hansholtslag.123website.nl/411878866)

Parkinson Café Zevenaar wordt gehouden bij Liemerije Zevenaar, Hunneveldweg 12.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox