Bjorn Freriks, Edwin Gerards, Jelmer van  Brunschot.
Bjorn Freriks, Edwin Gerards, Jelmer van Brunschot.

Pigeons On Wheels: 4e prijs Internationale Nasitoernooi

Voor de 27e keer was afgelopen zaterdag het internationale rolstoelbasketbaltoernooi in Julianadorp. Pigeons On Wheels was uitgenodigd om ook bij dit toernooi aanwezig te zijn.

JBC Rollers/ Noorderhaven was het thuisspelende team en tevens organiserende vereniging. Om 10.00 was de start van het toernooi en dit maal waren er 8 basketballers uit Duiven die voor vandaag hun basketbalskills mochten laten zien aan rosltoelbasketballend Nederland. De twee trainers van Pigeons On Wheels waren ook aanwezig bij het toernooi. Normaliter spelen de trainers hun eigen wedstrijden, maar dit maal waren ze aanwezig bij het toernooi om hun Pigeons On Wheels te coachen.

Jelmer van Brunchschot en Dennis de Vries waren supertrots op hun team en zagen hoe de basketballers uit Duiven de 4e plek behaalde en daarmee hun tweede prachtige beker in ontvangst mochten nemen. Pigeons merkte dat ze erg goed konden meekomen en ook tijdens dit toernooi was het duidelijk dat de rosltoelbasketballers over enorme kwaliteiten beschikken waardoor de spelers ook de zeer ervaren teams knap lastig hebben gemaakt! Team Pigeons vlamde wederom in hun prachtige teamtenue gesponsord door Gebra infra. Ook viel Pigeons op met de prachtige spaakbeschermers van Bergh Special products  

De dag eindigde traditioneel met heerlijke nasi voor alle basketballers die het 27e Nasitoernooi wederom tot een succes hebben gemaakt!    

   

Meer berichten