Serenade KDO voor echtpaar Eeuwes

Het 25-jarig bestaan van De Groene Schuur in Groessen werd zondag gevierd met een drukbezochte Open Dag en 's avonds een receptie. Persoonlijk hoogtepunt voor de eigenaren Ferdinand en Anja Eeuwes was een serenade die werd gebracht door Showband KDO.

"Nee, totaal niet, het was een complete verrassing. Dit kan alleen in Groessen." Zo reageert Ferdinand Eeuwes op de vraag of hij de muzikale huldeblijk door KDO had verwacht. Toch was het niet zo vreemd dat de Groessense showband uitpakte op de dag van het jubileum van De Groene Schuur. Eeuwes en zijn vrouw dragen KDO een warm hart toe en sponsoren de vereniging al sinds mensenheugenis.

De Open Dag werd door ruim 2000 mensen bezocht. Een aantal waarvan het echtpaar Eeuwes niet meer schrikt. "Sinds we het bedrijf van een kwekerij hebben omgevormd tot een 'belevingsbedrijf', is onze bekendheid toegenomen. De mensen komen nu niet meer alleen uit Groessen, Duiven en Loo." Voldoening geeft ook de samenwerking met lokale en regionale bedrijven. "Wat we dichtbij kunnen halen, halen we ook dichtbij. Van ver weg is echt niet lekkerder of beter."

Meer berichten