Stichting De WijKern in Duiven houdt op dinsdag 19 juni een bijeenkomst vol informatie en verbetertips.
Stichting De WijKern in Duiven houdt op dinsdag 19 juni een bijeenkomst vol informatie en verbetertips.

Informatiemarkt over veilig en zelfstandig wonen

Stichting De WijKern in Duiven organiseert een avond vol informatie en verbetertips over veiligheid in en om huis en over zo lang mogelijk plezierig, zelfstandig blijven wonen.

Tijdens de informatieavond op 19 juni houden politie en brandweer lezingen over inbraak- en brandveiligheid. Verder is gemeente Duiven met het Wonen-, Welzijn- en Zorg-loket aanwezig om vragen op het gebied van thuiszorg, huishoudelijke hulp en andere WMO-voorzieningen te beantwoorden.

Het Dienstencentrum van Mikado Welzijn vertegenwoordigt op deze bijeenkomst een groot aantal hulporganisaties. Denk hierbij aan de boodschappen-plus-bus, hulpdienst Graag Gedaan, mantelzorgondersteuning, activerend huisbezoek of vrijwillige terminale thuiszorg.

Guus Ketelaar, adviseur veilig wonen van KBO-PCOB, is aanwezig om informatie te geven. Er kunnen afspraken met Guus gemaakt worden voor een huisbezoek.

Vanaf 18.30 uur staat de koffie klaar. Om 19.00 uur begint de eerste lezing, tussendoor en na afloop is er voldoende tijd en ruimte om vragen te stellen en/of de informatiekraampjes te bezoeken.

De entree is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Meer informatie: www.dewijkern.nl/activiteit/weilig-en-vertrouwd-wonen

Meer berichten