Bandera Latina.
Bandera Latina.

De Lantaern sluit seizoen af met Bandera Latina

Op zaterdag 30 juni sluit Muziekcafé De Lantaern het seizoen af met een spetterend optreden van Bandera Latina. Het belooft een heerlijk feestje te worden om alvast in de stemming te komen voor de naderende vakantietijd. Aanvang: 21.00 uur, maar de deuren zijn al om 20.15 open. De toegang is € 10.00.

Bandera Latina treedt al 20 jaar op in binnen en buitenland met een spetterende en virtuoze mix van Spaanse, Italiaanse en Zuid Afrikaanse muziek. Wat de Lantaern betreft een hele goede manier om het muziekseizoen af te sluiten en in vakantiestemming te komen.

Het grensgebied van Mediterrane wereldmuziek, pop en jazz, dat is het werkterrein van Bandera Latina. Met als vertrekpunt de Rumba Flamenca stijl. Onder leiding van gitaarvirtuoos Salvatore Giuseppe Sichi en met de indrukwekkende vocalen van diens zus Silvana, onstaat een uniek geluid. Swingend, ritmisch en een met nonchalance neergezette virtuositeit.

Bandera Latina is van alles een beetje. Het repertoire bestaat uit bijv.: Zigeunerjazz, Bossa Nova, Cubaans, Rumba Flamenca en Italiaans. Het repertoire wordt aangevuld met eigen nummers, zoals de hits 'Chica Latina' en 'La Galina'. Hiermee krijgt u met deze groep het beste van twee werelden, Spaanse ritmes, Italiaanse melodieën en passie en boven alles, professionele musici die zelfs na jaren van samenspel nog met veel plezier hun vernieuwende en mooie repertoire brengen! Bandera Latina is dé band voor iedereen die écht eens iets anders wil.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden