Een overzichtsfoto van Taptoe Groessen gemaakt in 2016. Foto: Jacques Kok.
Een overzichtsfoto van Taptoe Groessen gemaakt in 2016. Foto: Jacques Kok.

Zaterdag Taptoe Groessen met prachtige showbands

De liefhebbers kijken ernaar uit, nog maar drie nachtjes slapen. Zaterdag 16 juni is het weer Taptoe Groessen. Een muziekfestijn dat wordt georganiseerd door Showband KDO.

Een taptoe organiseren valt niet mee. Financieel vraagt de organisatie van zo'n groot evenement veel en het bedrijfsleven blijkt er maar moeilijk voor te interesseren. Dat het KDO toch weer is gelukt, is te danken aan een ongebreidelde inzet, inventiviteit, creativiteit, flexibiliteit en zelfwerkzaamheid. De organisatie kan bij voorbaat trots zijn op wat zaterdag wordt neergezet. In een adembenemende entourage maken een aantal prachtige showbands hun opwachting. Top of the bill is de Show & Marchingband Juliana uit Amersfoort. Een orkest dat regelmatig in de prijzen valt en tot over de landsgrenzen bekend is. Ook de jeugdband van Juliana komt naar Groessen. Voor mooie optredens gaan ongetwijfeld ook zorgen Showband Excelsior uit Renkum en de populaire Arnhem Band. Natuurlijk ontbreekt Showband KDO zelf niet. De galashow Colors wordt ten gehore gebracht en Goet Vaud, een entertainmentshow met Duitse schlagers, foute meezingers en guilty pleasures.

Taptoe Groessen 2018, de enige taptoe die de Liemers nog rijk is, wordt gehouden aan de Commendereijstraat, aanvang 20.00 uur. De entree bedraagt 4 euro, een tribuneplaats (nog maar een beperkt aantal) kost 7 euro. Reserveren per email: taptoekdo@hotmail.com.

Meer berichten