Sfeerimpressie van de SamenLoop voor Hoop De Liemers 2016
Sfeerimpressie van de SamenLoop voor Hoop De Liemers 2016 (Foto: Fotic, Walter Verwaal, Duiven)

Geen SamenLoop voor Hoop zonder Eregasten

SamenLoop voor Hoop is een evenement waarin we stil staan bij kanker en het leven vieren. Teams wandelen 24 uur in estafettevorm in het Horsterpark in Duiven. Deze wandelestafette staat in het teken van iedereen die – direct of indirect- met kanker te maken heeft gekregen. Zodat ze even de zinnen kunnen verzetten. De vrijwilligers zetten onze eregasten tijdens de SamenLoop in het zonnetje.

Marieke Jansen: “Ik weet zelf wat het is om dag in dag uit bezig te zijn met deze ziekte. Eerst als oncologie-verpleegkundige, maar inmiddels ook als patiënt. In 2016 ben ik Eregast geweest tijdens de 1e SamenLoop voor Hoop de Liemers. Ik zag er een beetje tegenop, maar het warme bad waarin ik terecht kwam, heeft me een positieve drive gegeven. Vooral door de saamhorigheid van iedereen die de uitdaging van de SamenLoop aanging. Ik gun iedereen deze speciale ervaring.”

Ken jij een Eregast?
Mensen die kanker hebben of hebben gehad, willen graag dat het er ‘even niet’ is. Ken jij iemand die je een mooie dag wilt laten ervaren? Die het verdient om zich een dag lang gesteund te voelen door mensen die wandelen om geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Stuur dan een mail naar deliemers@samenloopvoorhoop.nl. Marieke Jansen of Ed Ooms nemen dan contact met je op. Onze eregasten worden verwend met optredens, workshops en lekker eten.

SamenLoop voor Hoop de Liemers
Op 8 en 9 september 2018 wordt de SamenLoop voor Hoop de Liemers gehouden in het Horsterpark in Duiven.

Meer weten www.samenloopvoorhoop.nl/de-liemers

Meer berichten