Joey Beekman tijdens de opening zaterdag van zijn bloemenwinkel.
Joey Beekman tijdens de opening zaterdag van zijn bloemenwinkel.

Eilandplein is winkel rijker: 'Bloemen bij Joey'

In het pand waarin voorheen de Rabobank zat op het Eilandplein in Duiven, is op 7 juli 'Bloemen bij Joey' geopend. Een winkel van de pas 20-jarige Arnhemmer Joey Beekman.

De beroepskeuze was voor Joey Beekman niet zo moeilijk. Een stage bij een bloemisterij deed hem besluiten een mbo-opleiding 'groen' te gaan volgen. En nu die is afgerond, zet hij de volgende stap met de opening van een eigen bloemenwinkel. Niet in Arnhem, maar in Duiven. Joey: "In Arnhem kon ik niet vinden wat ik zocht. Ik ben verder gaan kijken en liep tegen dit huurpand in Duiven aan. Financieel kon ik het rond krijgen en het past precies. Bijna 50 vierkante meter, een gevel met veel glas en aan de achterkant een keukentje, een toilet en een koelcel. Het Eilandplein lijkt me ook een leuke omgeving. Er zijn altijd mensen op de been."

Voor alles dat met bloemen en planten heeft te maken kunnen mensen bij hem terecht. Losse bloemen, boeketten, rouw- en trouwwerk en binnen- en buitenplanten. Hij belooft zijn klanten kwaliteitsgroen. "Ik koop in bij groothandel BloemDirect in Bemmel. Daar rijd ik iedere ochtend langs en koop ik in. Dat staat een uurtje later in de winkel."

Hij klinkt enthousiast. Joey: "Dat ben ik ook. Ik heb er heel veel zin in."

Meer berichten