Open Podium i.p.v. talentenjacht in De Lantaern

Op zaterdag 1 september start Muziekcafé De Lantaern in Zevenaar het nieuwe seizoen met een Open Podium avond i.p.v. de aangekondigde talentenjacht. Er hebben zich te weinig kandidaten aangemeld om er een leuke sfeervolle competitie van te maken. Wie er gaan optreden tijdens het Open Podium is op dit moment nog niet bekend. De aanvangstijd is zoals gebruikelijk om 21.00 uur en de toegang is gratis.

De derde editie van de talentenjacht van Muziekcafé De Lantaern op 1 september gaat niet door. Er hebben zich te weinig talenten aangemeld om er een leuke sfeervolle competitie van te maken. Toch wil de organisatie het idee om voor de derde keer een talentenjacht te houden niet laten varen. Daarvoor waren de twee voorgaande edities met voldoende aanmeldingen te gezellig en succesvol. Waar het aan ligt dat er nu te weinig aanmeldingen zijn weet men bij De Lantaern niet. Het mooie weer en de lange zomervakantie? Daarom wordt de talentenjacht niet afgeblazen maar uitgesteld. De maand mei of juni lijkt meer geschikt voor zo’n avond. De exacte datum is nog niet bekend, maar deelnemers kunnen zich wel alvast aanmelden via j_oudendijk@hotmail.com.

Ook artiesten die willen optreden tijdens het Open Podium van 1 september of op een andere datum kunnen zich via dit emailadres opgeven. Zowel artiesten als het publiek worden altijd hartelijk welkom geheten door alle vrijwilligers van het altijd gezellige Muziekcafé De Lantaern in Zevenaar.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden