Start van de 5 km in 2017.
Start van de 5 km in 2017. (Foto: Rob Jansen)

6de editie BTML in de stijgers

De inschrijving voor de zesde editie van de Bert Timmer Memorial Loop die op zondag, 2 september wordt gehouden, is geopend. Ook deze keer zijn de afstanden 5 en 10 km aanwezig, beide afstanden gaan over één ronde in een zeer afwisselend en prachtig decor. Voor de jeugd zijn er de afstanden 500 en 1000 meter.

Nieuw dit jaar is de scholencompetitie én een Business / Team loop. Bedrijven, clubs, verenigingen, buren, collega’s, kortom iedereen die een team van minimaal drie en maximaal vijf lopers kan samenstellen, kan zich inschrijven als Team en genieten van een sportieve dag inclusief een uniek VIP arrangement, voorzien van een hapje, een drankje en muziek. Uiteraard zijn er de informatie kraampjes en ook voor de kinderen wordt gezorgd.

Kindercentra ‘Puck en co’ neemt voor deze dag de oppas van de kleintjes over van hun ouders, zodat deze met een gerust hart hun sportieve prestatie kunnen leveren. Muziek is ook aanwezig, Music4U, een allround coverband die alle genres zoals, disco, funk, pop, soul tot in de puntjes beheerst. Alle informatie en voor inschrijving kan iedereen terecht op www.btml.nl. Kortom alle ingrediënten zijn weer aanwezig om er een prachtige dag van te maken tijdens het 'Jaarlijks sportief evenement in de Liemers'.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden