Foto: Jacques Kok

In januari tweede editie van Duivense Sportverkiezing

De Duivense Sportverkiezing krijgt een vervolg. Dankzij sponsors die hun medewerking hebben toegezegd is het mogelijk op vrijdag 25 januari 2019 het tweede Duivense Sportgala te houden in Hotel van der Valk Duiven.

Dianne de Geus en Mathieu Maanders namen in 2017 het initiatief voor een Duivense Sportverkiezing. Dat resulteerde in een succesvolle gala-avond. Zonder financiële steun van de gemeente is het De Geus en Maanders nu gelukt de tweede editie rond te krijgen. Het Duivense Sportgala wordt opnieuw een avond waarop wordt teruggekeken op het dan voorbije sportjaar en waarop de nodige prijzen worden uitgereikt. De winnaars worden bepaald door een vakjury. Naast de uitreikingen is de avond een mix van interviews en entertainment. De initiatiefnemers zien het gala als 'een podium voor alles wat met sport te maken heeft in Duiven, Groessen en Loo'. De toegang tot het gala op 25 januari is gratis.

De winnaars van de eerste sportverkiezing waren: Pam Nieuwenhuis ('Duivense Sporter 2017'), Estée Gerritsen ('Duivense Aangepaste Sporter 2017'), Hugo Boschker ('Meest bijzondere Duivense sportprestatie 2017') en Marcel de Bont (maker 'Mooiste Duivense sportfoto 2017').

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden