De band Paracetamol treedt vrijdag 7 september op in cultureel centrum De Ogtent. Paracetamol speelt goed dansbare balfolk met een likje jazz op saxofoon, gitaar, doedelzak, percussie en melodica.
De band Paracetamol treedt vrijdag 7 september op in cultureel centrum De Ogtent. Paracetamol speelt goed dansbare balfolk met een likje jazz op saxofoon, gitaar, doedelzak, percussie en melodica. (Foto: Picasa)

Gezellige balfolk dansavond bij folkcafé de Liemers

Vrijdag 7 september begint Folkcafé De Liemers in cultureel centrum De Ogtent in Duiven zoals de afgelopen jaren gebruikelijk het nieuwe seizoen met een balfolk dansavond.

Op het bal gaat het om gezellig met elkaar te dansen. En niet of je wel de goede passen zet. Je hebt geen vaste partner nodig, je danst nooit alleen maar met een voor die dans uitgekozen danspartner of juist met z'n allen. Het is redelijk eenvoudig en iedereen kan zo meedansen.

Tijdens deze avond speelt de band Paracetamol. Deze band heeft het afgelopen Castlefest in Lisse drie dagen het balfolk begeleidt. Tevens zal er voorafgaand een korte workshop worden gegeven. Paracetamol speelt goed dansbare balfolk met een likje jazz op saxofoon, gitaar, doedelzak, percussie en melodica. Ze vertolken eigen nummers en die van hun helden uit de West-Europese folkscene en daarbuiten. Paracetamol heeft een grote voorliefde voor lekkere mazurka's en walsen in 3, 5 of 8 afgewisseld met een opzwepende plinn of bourrée om iedereen weer scherp te krijgen. De entree is een vrije donatie.

Folkcafé de Liemers is te vinden aan het Remigiusplein 9 te Duiven. De zaal gaat om 20.00 uur open. Kijk voor meer info op www.folkcafe-de-liemers.webnode.nl

Meer berichten

Shopbox