Schutterij Onderling Genoegen wenst iedereen alvast hele prettige kermisdagen toe.
Schutterij Onderling Genoegen wenst iedereen alvast hele prettige kermisdagen toe.

Vier dagen kermis met schutterij OG in Duiven

Schutterij Onderling Genoegen in Duiven viert het laatste weekend van augustus haar jaarlijkse kermis en schuttersfeest.

Het feest begint op zaterdagmiddag 25 augustus om 14.00 uur met het ophalen van jeugdkoning Bram Beumer bij zorgcentrum DrooStaete, waar ook een vendelhulde aan de bewoners zal worden gebracht. Rond 15.00 uur begint het jeugdkoning(in) schieten op het Remigiusplein in Duiven. De kersverse jeugdkoning(in) wordt aansluitend gehuldigd. 's Avonds is er vanaf 19.30 uur een feest in De Ogtent met muziek van Slamm.

Na de schuttersmis en processie op zondag kan men elkaar die middag een kermis en schuttersfeest wensen in café Bij de Buren. De feestavond op zondag in de Ogtent begint om 19.30 uur, de muziek wordt verzorgd door coverband Cabrio. Op maandag- en dinsdagmorgen is de Ogtent geopend vanaf 11.30 uur, dan kan er ook al worden gedanst. De muziek op deze dagen wordt verzorgd door de band New Leaf. Het prijs- en koningsschieten begint maandag om 12.00 uur. Om 14.30 uur wordt de nieuwe koning geïnstalleerd en wordt er afscheid genomen van het huidige koningspaar Tom Vos en Charlaine Schoot. Dinsdagvond is de traditionele schuttersavond waarop om 20.15 uur alle jubilarissen van de schutterij worden gehuldigd.

Meer berichten