De Sinusgroup met vlnr: Jan van den Boom, Frans Driessen, Joop Thuyns en Joop Schoenmakers.
De Sinusgroup met vlnr: Jan van den Boom, Frans Driessen, Joop Thuyns en Joop Schoenmakers.

Memorie Middag met 'sound of sixties and seventies'

De Duivense Sinusgroup bestaat uit een stel 'oude knarren' die met plezier muziek maken. Op zondag 23 september willen ze tijdens een Memorie Middag in De Ogtent liefhebbers laten meegenieten van de 'sound of the sixties and seventies'.

Eind jaren zestig was de Sinusgroup 'wereldberoemd' in Duiven en omgeving. Ze speelden regelmatig de pannen van het dak in cafés en jongerencentra. Bassist in die jaren was Jan van den Boom. Na zijn pensionering nam hij het initiatief de Sinusgroup weer bijeen te brengen. In een iets andere bezetting dan vroeger vormt hij nu met Joop Thuyns, Joop Schoenmakers en Frans Driessen de nieuwe Sinusgroup. Het repertoire bestaat uit herkenbare sounds uit de jeugdjaren van de bandleden. Zowel rustige ballads als stevige rocknummers en van instrumentaal tot blues.

Na twee geslaagde 'Do you remember'-avonden komt er nu een Memorie Middag. Jan van den Boom: "Ouderen genieten van onze muziek. Ze wanen zich even terug in de tijd dat we jong waren. Een gezellige muziekmiddag waar iedereen een goed gevoel van krijgt."

De Memorie Middag op 23 september duurt van 14.30 tot 18.30 uur. Kaartjes à 5 euro zijn verkrijgbaar bij De Ogtent (ook voorverkoop). Meer info bij Jan van den Boom, 06 2009 5313.

Meer berichten