Muzikaal leider Inge Rietvink-Weiss en dirigente Ineke Zuidam.
Muzikaal leider Inge Rietvink-Weiss en dirigente Ineke Zuidam.

Musicalproject jeugdkoor Joy Duiven

Het jeugd- en jongerenkoor Joy Duiven start op vrijdag 31 augustus met het instuderen van de musical 'David, de jongen die de reus verslaat'. De uitvoering is gepland op zaterdagmiddag 10 november.

Niet alleen kinderen en jongeren, ook ouders en grootouders kunnen meedoen. Er zijn uiteenlopende mogelijkheden: zingen, vertellen, dansen en toneelspelen. Het project wordt aangestuurd door muzikaal leider Inge Rietvink-Weiss (links op de foto). In juni heeft zij het stokje overgenomen van dirigente Ineke Zuidam (rechts). Inge Rietvink-Weiss is muziektherapeute en leerkracht in het basisonderwijs.

Joy Duiven is een kinder- en jongerenkoor (jongens en meisjes van 4 t/m 19 jaar), dat is verbonden aan de Samen op Weg-kapel. De repetities voor de musical zijn ook in de kapel (Rijksweg 56b, Duiven). Vanaf 31 augustus iedere vrijdagmiddag van 16.30 tot 17.30 uur. De eerste (kennismakings)bijeenkomst duurt een uur langer, tot 18.30 uur. Onder meer de rolverdeling zal worden besproken. Meedoen met de musical 'David, de jongen die de reus verslaat'? Mail dan naar joyduiven@gmail.com of kijk op de Facebookpagina 'Joy Duiven'.

Meer berichten