Jee & Vee
Jee & Vee

Drie fantastische duo’s op het Open Podium

Op zaterdag 6 oktober staan er drie fantastisch duo’s op het podium van De Lantaern in Zevenaar. Tuesday Moon, Leo de Kruis & Jos Koning en Jee & Vee zullen er gezamenlijk voor zorgen dat er weer veel te genieten valt in dit Muziekcafé. Aanvang: 21.00 uur. Gratis entree.

Tuesday Moon is een Nijmeegse roots-, folk- en americanaduo bestaande uit Odin Dekkers en Maarten Steenmeijer. Zij begeleiden hun tweestemmige zang met allerlei instrumenten, van gitaar en mandoline tot kazoo en melodica. Tuesday Moon speelt covers van mooie liedjes. Van langzaam tot opzwepend. Ze doen het met enorm veel plezier en energie. Tuesday Moon heeft al meerdere keren met veel succes opgetreden in De Lantaern.

Leo de Kruis zingt en speelt gitaar. Jos Koning is een zeer getalenteerde, gedreven en veelzijdige violist. Samen brengen zij eigen Nederlandse liedjes die gaan over herkenbare onderwerpen die kunnen boeien, ontroeren of soms zelfs irriteren, maar zelfs in de laatste gevallen lukt het de twee heren om de zaken vanuit een originele invalshoek te bekijken waardoor vaak de humor nooit ver weg is.

Het duo Jee&Vee bestaat uit Eugene Jonkergouw en Ad Voets. Twee gerenommeerde muzikanten Zij spelen en zingen covers van roots en americana muziek van bekende en minder bekende artiesten. Afgewisseld met leuke anekdotes, weetjes en verhalen.

De manier waarop zij hun muziek ten gehore brengen kun je het best omschrijven als rootsmuziek met een randje.

Meer berichten