Opening FitCoach.
Opening FitCoach. (Foto: Jelle Heeregrave)

Nieuwe training studio FitCoach in de Ogtent

FitCoach ontvangt vanaf nu zijn leden in een unieke gloednieuwe training studio in de Ogtent te Duiven. De trainingslocatie in het vitale centrum van Duiven heeft een volledig geklimatiseerde sportzaal met de nieuwste fitnessapparatuur van o.a. Life Fitness, waaronder de Synergy360.

Bijzonder is dat ook de atleten op de Olympische Winterspelen 2014 in Sochi deze apparatuur gebruikten. FitCoach biedt een compleet aanbod in fitness, Personal Training, SmallGroup training, groepslessen, bootcamp en fysiotherapie.  Een breed aanbod, ieder in zijn eigen tempo onder begeleiding van uw eigen FitCoach.

“De opening van het FitCoach past perfect in het Vitale Centrum van Duiven.”, legt Ton Spaargaaren, Wethouder van Gemeente Duiven uit. “De verbinding van gezondheid, voeding en de juiste begeleiding zorgt voor de meest optimale resultaten. FitCoach zal dan ook een grote bijdrage aan de gezondheid in Duiven leveren.”

Samen met uw eigen Personal Trainer werkt u samen aan kracht- en conditietraining of figuurverbetering en dat alles in combinatie met een verantwoorde lifestyle-begeleiding. Voedingsadvies en online Trainingsschema’s zorgen voor nog meer resultaten, welke elke maand worden bijgehouden in de Bodyscan.

Momenteel is het zelfs mogelijk om dit zelf kosteloos uit te proberen. Voor meer informatie gaat u naar de website www.mijnfitcoach.com

Meer berichten