Een aantal van de koorleden van Shake It!
Een aantal van de koorleden van Shake It!

Jeugdpopkoor Shake It! houdt open repetities

Jeugdkoren hebben te maken met verloop. Jongeren die te oud worden of vanwege studie of werk naar elders verhuizen. Ook het Duivense jeugdpopkoor Shake It! is op zoek naar nieuw bloed. Op 17 of 24 september zijn er open repetities.

Shake It! bestaat uit twee jeugdpopkoren. Een koor met jongens en meisjes in de leeftijd van 11 tot 15 jaar en een koor met jongeren van 15 tot 25 jaar. Beide koren zingen meerstemmig en veelal Top 40-nummers. Maandagavond is de vaste repetitieavond. De avonden in De Ogtent staan onder leiding van dirigente Mirjam van Wijk. Mirjam is naast dirigent ook zang-, piano- en muziektheaterdocent. Uiteraard treedt Shake It! ook regelmatig op. Zo zijn er in november optredens in Huize Vredenburg in Westervoort en in De Ogtent. Soms wordt er samengewerkt met andere koren.

Iedereen in de leeftijd van 11 tot 25 jaar is van harte uitgenodigd mee te zingen. Op 17 en 24 september zijn er kennismakings-repetitieavonden in zaal 'Bij Opa' in De Ogtent. De jongste groep repeteert van 19.00 tot 20.00 uur, de oudste van 20.15 tot 21.30 uur. Meer informatie over Shake It! op de site www.shakeitduiven.nl en op Facebook. Via de site kun je je ook aanmelden voor de open repetities. Of mail naar: shakeitduiven@gmail.com.

Meer berichten