CaDansa voor de 5e keer in Duiven, dansen voor jong en oud.

Het festival CaDansa komt van 18 tot en met 21 oktober voor de 5e keer naar de OGtent. Op donderdagavond 18 oktober zijn inwoners uit Duiven en omgeving welkom om het festival gratis te bezoeken. Speciaal voor kinderen zal er op zondagmiddag een gratis dansworkshop worden gegeven in de Elshofpassage.

Voor de vijfde keer komt het balfolkfestival CaDansa naar Duiven. Van 18 tot en met 21 oktober wordt de OGtent omgetoverd tot een Europees dansfestijn met live muziek. Bezoekers uit heel Europa zullen Duiven aan doen om vier dagen samen te dansen, eten en gezelligheid te creëren.

Op donderdagavond 18 oktober opent CaDansa gratis haar deuren voor inwoners uit Duiven en omgeving om sfeer te proeven. Voor wie mee wil dansen is er om 18:30 een beginners workshop waarin u in 3 kwartier de basis uitgelegd krijgt waardoor u de rest van de avond mee kunt doen. Wanneer de donderdagavond u bevalt dan zijn er nog dagkaarten te koop voor vrijdag en zondag (de zaterdag is uitverkocht).

Omdat je niet jong genoeg kunt zijn om te beginnen met dansen, biedt het festival op zondag 21 oktober een dansworkshop voor kinderen uit Duiven en omgeving. In de Elshofpassage zullen twee workshops worden gegeven door Anita en Wilco. Zij hebben jarenlange ervaring met het geven van dansworkshops voor kinderen. Van 12:00 tot 12:45 worden dansen voor kinderen van 4 tot 8 jaar uitgelegd en van 13:00 tot 13:45 dansen voor kinderen van 8 tot 12 jaar.

Raadpleeg voor meer informatie de website www.cadansa.nl.

Meer berichten