Duiven krijgt TOP2000 dienst op zondag 30 december! 28 oktober dienst rond negrospirituals m.m.v. koor Con Brio

In Duiven vindt zondagmiddag 30 december pal voor oudejaarsdag 2018  een TOP2000 dienst plaats: in de Kapel aan de Rijksweg 56b.

Deze dienst krijgt een gezellig, nostalgisch en inspirerend karakter. Aan het eind van het jaar kijken we samen terug via mooie muziek.

Na stemming van ieders 10 meest inspirerende popsongs wordt een hitlijst van Duiven samengesteld. Die lijst wordt in de dienst bekend gemaakt. Iedereen kan meedoen, mee stemmen en mee komen zingen! De stemming vindt in november plaats. Je wordt gevraagd bij het stemmen via een speciaal mailadres je keus toe te lichten, in ieder geval jouw nummer 1! 

Het mailadres wordt in de komende aankondiging bekend gemaakt. Je kunt ook op ‘pkn-duiven.nl' of op Facebookpagina ‘Top2000dienst Duiven’ alles volgen.

In de dienst wordt de top 10 live of van clip ten gehore gebracht, waarbij ieder mee kan zingen; elke song wordt persoonlijke gelicht. De live uitvoering kan door een koor zijn, maar ook een solist, een band, duo of kwartet! Het thema van de TOP2000 dienst is ‘GELOOF,  HOOP,  LIEFDE … EN  MUZIEK!’

Popmuziek is de verzamelnaam voor de populaire muziek sinds de zestiger jaren van de vorige eeuw, eerst voor tieners, nu voor iedereen. Belangrijke wortels of invloeden zijn de negrospirituals, rock & roll, blues, country en folk.

Op 28 oktober vindt al een smaakmakende dienst in de Kapel plaats, helemaal rond negrospirituals, m.m.v. koor Con Brio. Welkom in de diensten!

Meer berichten