Muzikanten uit diverse culturen gezocht

Muziekcafé De Lantaern zoekt muzikanten uit diverse culturen die willen optreden op zaterdag 24 november. Het jubilerende Muziekcafé wil graag het publiek laten kennismaken met  de originele muziek en zang van de diverse culturen die in ons land aanwezig zijn.

De organisatie denkt vooral aan de talloze vluchtelingen die in opvanghuizen en asielzoekerscentra zijn gehuisvest. Juist deze mensen worden van harte uitgenodigd om hun vaak prachtige muziek van herkomst te laten zien en horen tijdens de zogenaamde Multi Culti avond. Uiteraard zijn de artiesten uit de Turkse, Marokkaanse, Surinaamse en andere gemeenschappen ook van harte welkom om de bezoekers te laten genieten van hun muziek.

Muziek maakt hongerig. Dus als er keukenprinsen en prinsessen zijn die graag hun zelfgemaakte hapjes en gerechtjes van hun eigen cultuur willen laten proeven door de bezoekers van deze avond worden ook zij van harte uitgenodigd om te reageren.  

Muziekcafé De Lantaern hoopt met deze avond op een gezellig samen zijn waarop de diverse culturen met elkaar kunnen kennismaken onder het genot van een oorspronkelijk hapje en drankje terwijl er geluisterd wordt naar bijzondere muziek. Muzikanten en koks kunnen zich aanmelden via j_oudendijk@hotmail.com

Meer berichten