Proef met bokbierfestival 's avonds

De Stichting HOP (Horeca Ondernemers Plein), Mitra Dennis Kock en Keurslager Wilfred Kersten organiseerden zaterdag het zesde bokbierfestival in Duiven. Een activiteit die steeds in het voor- én najaar wordt gehouden en dus was dit het derde herfstbokbierfestival.

Anders dan de voorgaande festivals op een avond en niet op de vertrouwde zondagmiddag. De opkomst was, waarschijnlijk als gevolg daarvan, wat minder dan voorgaande keren, maar Edwin Tunnissen van Brasserie Een Mooie Dag en bestuurslid van HOP spreekt desondanks van een geslaagd festijn.

"Een avond is anders. Toen we begonnen, eind van de middag, scheen het zonnetje nog. Toen die weg was en het donker werd, koelde het wel snel af. Het is tenslotte geen zomer meer. Toch was het sfeertje leuk. We hadden wat verlichting aangebracht en op een podium speelde een bandje. Daarom zeg ik nu ook niet dat we het nooit meer op een avond zullen doen. Eerst maar eens evalueren met de anderen, horen wat zij vinden. Eén ding is wel zeker: in het voorjaar is er in ieder geval weer een bokbierfestival op het Remigiusplein."

Meer berichten